• zahradní ventil

    Zahradní technika

    Nabízíme poradentsví v oblasti zahradní techniky.

  • úklid

    Uklízecí prostředky

    Uklízecí prostředky, přípravky a speciální vybavení.

  • kotelna

    Technické zajištění

    Rady a tipy z oblasti energií, technického vybavení apod.

Zahradní domek: potřeba či zbytečný luxus?

on .

Stále častěji se na zahradách objevují zahradní domky, kde je možné uložit zahradní nářadí, případně i stroje. Zahradní domky Brno dokonale nahrazují klasickou kůlnu. Ale využití zahradních a nářaďových domků je mnohem širší. Větší varianty nabízí dostatek prostoru pro zaparkování sekacího traktorku, ale také mohou sloužit jako místo k přespání osob.

Pergoly od Zámečníka

on .

Přemýšlíte nad pergolou nebo zahradním altánem? Vyzkoušejte služby profesionální firmy Dřevostavby Zámečník. Nabízí návrh i realizace všech druhů dřevěných staveb, které si dokážete na své zahradě představit. Tyto stavby jsou realizovány výhradně na zakázku, podle představ a přání vás, zákazníků. Používají jen to nejkvalitnější dřevo, palubky a jako střešní krytinu podkladovou lepenku a na ni bonský šindel. K altánům jsou také dodávány také různé druhy výplní, ať už plotovkové výplně, nebo různé druhy mřížování. Pergoly Zlín jsou profesionálové v oboru!

Plotové sloupky od Dobeše

on .

plotove sloupkyPlotové sloupky jsou nezbytnou součástí každého plotu - slouží totiž jako opěrný bod pro pletivo nebo jinou výplň a zajišťují tak, že plot samotný vůbec může stát. Mohou být vyrobeny z různých materiálů. Velké ploty s betonovými základy mají většinou tlusté, betonové sloupky. Obyčejné pletivem vyplétané ploty jsou obvykle ukotveny na plastových nebo ocelových sloupcích. Dřevěné ploty, které většinou slouží jako oplocení chat a chalup, mají obvykle sloupky ze stejného druhu dřeva jako ljsou aťky. Plotové sloupky je také nutné vhodně ošetřovat, stejně jako celé ploty.

Firma Dobeš nabízí širokou paletu plotových sloupků, pletiv, branek a bran. Z jejího sortimentu si jistě vyberete.

Pivní sety?

on .

pivni sety SantraPosedět s přáteli nemusíte chodit jen do hospody. Můžete si užívat domácí pohodu i přímo na vaší zahrádce. Stačí si pořídit jeden z pivních setů, což je typ zahradního nábytku, který je velmi variabilní, čímž zajistí pohodlné posezení i pro větší množství lidí. Můžete si vybrat z kulaté či klasické varianty podle vašich preferencí.

Ploty na klíč - DOBEŠ

on .

Potřebujete zrealizovat plot kolem rodinného domu či své firmy? Hledáte vhodnou firmu, která nabízí ploty na klíč? Obraťte se na rodinnou firmu Dobes.eu, která patří mezi přední české výrobce plotových systémů. V její pestré nabídce produktů najdete branky a bránky, sloupky, vzpěry, ale také klasická pletiva či průmyslové panely. Asi nejžádanější službou jsou ale ploty na klíč, díky nimž se nemusíte o nic starat. O vše se vám postará samotný výrobce.

Terasy

on .

Chcete si na zahradě vykouzlit místo, kde budete trávit slunečné dny na jaro a v létě? Pak si nechte na zahradě zrealizovat terasu, která nejen zpevní povrch pod zahradním nábytkem, ale zároveň vyčlení místo na zahradě pro společenské dění. Elegantně vypadají terasy dřevěné, které jsou příjemné nejen na pohled, ale také na dotyk. Tuto terasu si můžete udělat nejen přímo za domem či před ním, ale také u bazénu, protože dřevo příjemně hřeje a nestudí.

Zahradní domky Zlín

on .

Staráte se rádi o svou zahradu, ale nemáte kam ukrýt zahradní náčiní a stroje? Nemáte u domu klasickou kůlnu, která by tyto prvky pojala? Pak není nic jednoduššího, než se obrátit na pergola Placeo, které nachází v praxi široké uplatnění. Nejen, že slouží k uschování zahradních strojů, ale větší zahradní domy nabízí možnost zaparkování i zahradního traktoru. Dokonce některé domky nabízí prostor pro přespání osob.

Terasy - Dřevoobchod Liška

on .

Venkovní terasy, které jsou dnes součástí téměř každé novostavby, se mohou pyšnit mnoha výhodami. Přední výhodou je bezpochyby nenáročná údržba. Samozřejmě, terasa vyžaduje během roku minimální péči, protože na ni působí venkovní prostředí. Díky pravidelné a snadné péči si terasa zajistí svůj hezký vzhled řadu let. Na terase si pak můžete umístit posezení, kde se budete v letních dnech scházet se svými přáteli a příbuznými. Terasa zpevní plochu pod zahradním nábytkem a grilem, a tak bude manipulace s těmito prvky snadnější.