• zahradní ventil

    Zahradní technika

    Nabízíme poradentsví v oblasti zahradní techniky.

  • úklid

    Uklízecí prostředky

    Uklízecí prostředky, přípravky a speciální vybavení.

  • kotelna

    Technické zajištění

    Rady a tipy z oblasti energií, technického vybavení apod.

Dřevo a vazník

on .

V případě dřevěných vazníků můžeme většinou mluvit o příhradových konstrukcích, ve kterých jsou jednotlivé stojné prvky ve styčníku spojeny styčníkovou deskou. Dřevěné vazníky mají pak široké uplatnění ať už v pozemním, průmyslovém, ale i inženýrském stavitelství.
Nejčastěji jsou dřevěné vazníky používány ve stavebním průmyslu na střechy halových objektů, supermarketů, ale i rodinných domů a bytů. Své uplatnění najdou dřevěné vazník i při realizaci bednění mostů, dřevěných stropů i altánů.

I bazény si žádají lásku a péči

on .

Stejně jako u jakéhokoliv produktu je esenciální ho udržovat. U bazénů to platí dvojnásob, protože například venkovní bazény jsou vystaveny podmínkám, které se nedají ovlivnit. A tak jak si člověk užívá relax při koupání, tak musí nejprve bazén připravit proti opotřebení a pravidelně jej udržovat. Na to však nemá pracující člověk příliš času. Proto je zde profesionální firma BWS Přerov, která s realizací poskytuje zároveň servis bazénů. Pro klienty je to šílený luxus, když se o jejich bazén zdarma starají pravidelně školení a dobře vybavení odborníci. To dokazuje naprostou spolehlivost této firmy, která se zabývá privátními bazény a kompletními wellness centry.

Objednejte si kvalitní čerpadlo

on .

Kalová čerpadla jsou užitečným pomocníkem do každého nejen rodinného domu. Ponorná kalová čerpadla se hodí například na:

  • Odčerpávání vody ze zatopené pivnice
  • Odčerpávání vody z bazénu
  • Odčerpávání vody z nádrže s dešťovou vodou

kalová čerpadla od Heliska.cz

Aquapark přímo vedle ložnice

on .

Vodomilové a miláčci kvalitního interiéru si potrpí na luxusní vnitřní bazény. Ty se vyrábí buď nerezového povrchu nebo keramického. Oblíbenou novinkou jsou mozaikové bazény s atmosferickým nasvícením. Bazén musí mít i správně nastavenou cirkulaci vody. Ta je zajištěna dvěma způsoby - bazény s přelivnými žlábky anebo bazény se skimmerovými systémy. Ideálním doplňkem bazénu je výřivka. Tradiční postup studený bazén a horká vířivka je hodně oblíbený. Investujte do odpočinku a relaxu. Nemusíte nikam přejíždět a vše máte k dispozici klidně o půlnoci.

Myslete na své zdraví, myslete na prevenci

on .

V poslední době se jakoby roztrhl pytel s pracovními úrazy. Někdy můžee mít takový pracovní úraz za následek doživotní postižení. A přitom stačí tak málo a můžete mu předejít. Proto myslete na své zdraví a pořiďte si ochranné pracovní pomůcky.

Používání rukavic je nezbytnost

on .

pracovní rukavicePokud pracujete v potravinářství, tak musíte na provozovně používat ochranné pracovní rukavice. Nejedná se o hloupost či nějaký výmysl, ale jejich nošení je opodstatněné. Hygiena v těchto zařízeních bývá pravidelně hlídána, a pokud se zjistí pochybení, můžete dostat mnohatisícovou pokutu. A to ani nemluvíme o fatálních následcích pro konzumenty.

Ploty na klíč kolem vašeho pozemku

on .

Nechat si udělat plot na klíč je nejrychlejším a poměrně levným řešením pro ohrazení vašeho pozemku. Ušetří vám čas, který byste jinak museli trávit v dlouhých řadách v obchodech nebo hobby marketech, nemusíte studovat, jak správně plot postavit, aby vám nespadl, a většinou trvá postavení plotu pouhé 3 dny. Pokud přece jen trváte na návštěvě dodavatele, který váš plot bude stavět, zastavte se v plotovém centru ve Zlíně. Odborně vám poradí a vypracují návrh přesně pro vás. Do plotu mohou zakomponovat branku či bránu pro auta a vycházejí vstříc i atypickým požadavkům ze stran zákazníka. Vy tak budete zaručeně spokojeni, že vám někdo oplotil pozemek přesně podle vašich představ. Nic vám tak neuteče